24-ore.com
Veliaj: Arsimi, arma për të ndryshuar botën
Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, Erion Veliaj, ka uruar festën e mësuesve nëpërmjet një postimi në rrjetin social Facebook. Veliaj ka uruar arsimtarët në të gjithë Shqipërinë, nëpërmjet nj…