24-ore.com
Kodheli takim me Gjeneral Bradshaw: Shqipëria po jep kontribute pozitive dhe kuptimplotë në NATO
-Ministrja Kodheli takon zv/komandantin e Forcave Supreme në Europë, Gjeneral Bradshaw- Ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli, priti sot në një takim Zv.komandantin Suprem të Komandës së Aleancës pë…