24-ore.com
HEC-et e Rulit, shteti humbi 3.4 mln usd
Shkeljet e ish-ministrit të Ekonomisë dhe Energjetikës, Genc Ruli, me kontratat koncesionare prekin edhe sektorin energjetik. Gazeta “Shqip” publikoi ankesat e inv…