24-ore.com
Pakti detar, Haxhinasto: Bisedimet e reja, nuk shmangin Presidentin
Në marrëveshjen e re për ujrat detare që Shqipëria dhe Greqia po rinegociojnë nuk do të shmanget institucioni i Presidentit ashtu sikundërse ndodhi me marr&e…