24-ore.com
Shkup, arrestohet pronari i televizionit A1
Policia maqedonase ka arrestuar mbrëmjen e djeshme në Shkup pronarin e televizionit A1, Velija Ramkovski, si dhe disa drejtues të tjerë të këtij organi mediatik. Lajmi…