24-ore.com
Rama: Mirënjohje për solidaritetin e sipërmarrësve në ndihmë të zonave të përmbytura
Sipërmarrës shqiptarë, nga Shqipëria, Kosova, Presheva, Mali i Zi e Maqedonia dhe përfaqësues të komuniteteve fetare në vend, ishin të ftuarit e Kryeministrit Rama në një darkë falënderuese, në Pal…