24-ore.com
Ristani: Policia e Shteti arreston qytetarë të pafajshëm, grabitësit janë të lirë
Partia Demokratike ka akuzuar Policinë e Shtetit se po arreston qytetarë të pafajshëm, ndërsa kriminelet e grabitjeve në Vlorë, Tiranë dhe Kamëz janë të lirë. Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Dem…