24-ore.com
“La Stampa”: Zhiti, poeti në luftë me “hijen” e Hoxhës
Gazeta e quan Nishanin si ish-oficeri i regjimit, që i ka frikë intelektualët E përditshmja italiane “La Stampa” i ka kushtuar një artikull të gjatë Visar Zhitit dhe historisë së tij si poet, i për…