24-ore.com
Doda: Nisma e re për dekomunistizimin e shoqërisë shqiptare do të vazhdojë
Deputetja e Partisë Demokratike, Mesila Doda, nëpërmjet një postimit sot në statusin e saj Facebook, ka uruar të gjithë shqiptarët për 20 shkurtin dhe në veçanti bashkëmoshatarët që morën pjesë në …