24-ore.com
Greqia miraton buxhetin e reduktuar
Megjithë kundërshtimet e opozitës, Parlamenti i Greqisë ka miratuar, 156 vota për dhe 142 kundër, buxhetin për vitin 2011, i cili parasheh masa edhe më t&eum…