24-ore.com
Marrëveshja për kontrollin e armatimit bërthamor
Liderët botërorë kanë mirëpritur ratifikimin nga Senati amerikan të traktatit për kontrollin e armatimit bërthamor mes SHBA-ve dhe Rusisë. Pas disa…