24-ore.com
Kuvendi do të shqyrtojë sot disa projektligje të rëndësishme
Kuvendi i Shqipërisë do të mblidhet sot në seancë plenare, ku do të diskutohen një sërë projekligjesh të rëndësishme, si dhe do te miratohet procesverbali i seancës plenare, datë 12.02.2015. Kuven…