24-ore.com
Nuk e kishte të lehtë: Putini nga nervat thyen stilolapsin (Video)
Pas 16 orë negociatash të vështira dhe rraskapitëse nga të cilat u arrit edhe marrëveshja në Minsk, ku pjesëmarrës ishin Vladimir Putin, Petro Poroshenko, Francois Hollande dhe Angela Merkel &#8211…