24-ore.com
Thaçi: Po kërkojnë mrekullinë në Perëndim
Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Hashim Thaçi, thotë se qytetarët e Kosovës që po migrojnë po mendojnë se i pret një mrekulli në vendet perëndimore. Ai ka thënë se Qeveria e K…