24-ore.com
Schmidt: Shanset e kosovarëve për azil në Gjermani janë 0,0 %
Dr. Manfred Schmidt, president i Zyrës Federale Gjermane për Migracion dhe Refugjatë ekskluzivisht për DW shpjegon rregullat për azil në Gjermani dhe çfarë parashikon ligji për rastet e kërkesave n…