24-ore.com
Jacobson: Trepça dhe Jabllanoviç pretekste për protesta, dhuna e papranueshme
Ambasadorja amerikane në Prishtinë, Tracey Ann Jacobson, në një intervistë për “Zërin e Amerikës” dënoi dhunën që përfshiu protestat e kësaj jave në Kosovë dhe bëri thirrje për dialog politik ndërm…