24-ore.com
Ismail Kadare: Letra e Nasho Jorgaqit për mua, e shëmtuar
Nga: JORINA KRYEZIU (Shkreta)* Në një ditë të mërkurë, si sot, 79 vite më parë, në një shtëpi në Gjirokastër, lindi Ismail Kadare. Shkrimtari i njohur, sot ka ditëlindjen. Një bisedë e gjatë dhe te…