24-ore.com
Rama e Beqaj sërish në QSUT, të vendosur për testimin e mjekëve dhe infermierëve
Pavarësisht kundërshtimeve për testimin e mjekëve dhe infermierëve në të gjithë vendin, kryeministri Edi Rama shprehet i vendosur për kryerjen e këtij procesi. Mesditën e sotme, shefi i qeverisë dh…