24-ore.com
Tiranë, goditet me grusht pas një sherri, humb jetën tregtari. Arrestohet autori
Një sherr banal mes dy personave, i cili ka nisur fillimisht me fjalë dhe ka vazhduar me grushte, ka përfunduar tragjikisht për njërin prej tyre. Ngjarja ka ndodhur në hyrje të tregut “Çam”, ku Aze…