24-ore.com
“Jemi këtu për lirinë”. 1.5 mln në marshimin kundër terrorizmit në Paris
Marshimi historik kundër terrorizmit dhe në kujtim të viktimave të sulmeve terroriste në Paris, mblodhi rreth 1.5 milionë manifestues në rrugët e kryeqytetit francez. I mbajtur nën masa të jashtëza…