24-ore.com
Në kujtim të Charlie Hebdo!
Pas linçimit të gazetës Charlie Hebdo një gjë është e sigurt: nesër Evropa nuk do jetë me ajo që ishte dje. Nga BEN BLUSHI Në një ditë si kjo, kur e fundmja dhe më e pumundura gjë që mund të…