24-ore.com
Vdekja e dy marinarëve shqiptarë, Qeveria: Të angazhuar në zbardhjen e aksidentit
Kryeministri Edi Rama u shprehu sot ngushëllimet më të thella dhe solidaritetin më të lartë njerëzor, familjeve të dy marinarëve, për humbjen e jetës së njerëzve të shtrenjtë të tyre. Në deklaratën…