24-ore.com
Trinomi protestë-revoltë-revolucion
YLLI POLOVINA Nuk është sekret për askënd karakteristika jonë e besimit te gënjeshtra dhe për rrjedhojë te thashethemi. Këtë cen na e njohin edhe të huajt, madje nga disa shenja dhe pasoja mbi fati…