24-ore.com
Drejt paqes SHBA-Kubë, përshëndetet nisma në gjithë botën
Marrëveshja e fundit të armiqësisë 50-vjeçare mes Shteteve të Bashkuara dhe Kubës është përshëndetur me eufori në mbarë botën. Papa Françesku, njeriu që luajti rol qëndror në afrimin e dy rivalëve …