24-ore.com
Athina e blinduar për vizitën e kryeministrit turk Davutoglu
Që nga nata e kaluar dhe për dy ditët në vazhdim, Athina është një qytet i blinduar, ku përgjatë të gjitha rrugëve kryesore të kryeqytetit grek ka më shumë se 7 000 agjentë policie, pasi në mesditë…