24-ore.com
15 të arrestuar të dyshuar për krime lufte kundër myslimanëve në Bosnje
Pesëmbëdhjetë persona të akuzuar për krime lufte kundër myslimanëve gjatë konfliktit në Bosnje-Hercegovinë 1992-1995, u arrestuan sot në Serbi dhe në Bosnje, bënë të ditur burime zyrtare. ”Pesë per…