24-ore.com
Emri ‘Maqedoni’, Greqia ‘zemërohet’ me qeverinë amerikane
Nga Anila Jole Greqia ‘zemërohet’ me qeverinë amerikane dhe shkak për këtë, është bërë çështja e emrit të ish-republikës jugosllave të Maqedonisë. Zemërimi ka arritur deri aty sa ministri i Jashtëm…