24-ore.com
Prokuroria e Malit të Zi padit gazetën që ofendoi shqiptarët
Prokuroria malazeze ka paditur gazetën “Informer” për botim të shkrimeve raciste kundër shqiptarëve, në numrin e saj ku flitej për incidentin pas ndeshjes mes Serbisë dhe Shqipërisë. Zyra e prokuro…