24-ore.com
Qeveria në “lojë fatale” me korrentin
ALEKSANDËR ÇIPA Beteja e qeverisë me realitetin informal të shoqërisë dhe gjendjes së antishtetit, është një lojë me kosto dhe pasoja. Është pa dyshim si në atë rrezikun që paraqet kapja e kabllos …