24-ore.com
Shqipëria më pak e rrezikuar nga sulmet terroriste, Kosova e para në Ballkan
Pesë vendet më të rrezikuara nga sulmet terroriste janë Iraku, Afganistani, Pakistani, Nigeria dhe Siria. Shqipëria është nga vendet më pak të rrezikuara, ndërsa Kosova është ndër të parat në rajon…