24-ore.com
Ribotohet libri “Gjuha Shqipe për të Huajt dhe Shqiptarët jashtë atdheut”
Është ribotuar nga shtëpia botuese “Toena” libri mësimor kushtuar studentëve dhe shqiptarëve jashtë atdheut i titulluar “Gjuha Shqipe për të Huajt dhe Shqiptarët jashtë atdheut”. Prof. Gjovalin Sh…