24-ore.com
Dokumentari “Rrëfimi i një Kishe Martire”
Në Shkodër u promovua dokumentari “Rrëfimi i një Kishe Martire”, kushtuar persekutimit dhe qëndresës se besimit katolik në Shqipëri. Dokumentari është realizuar nga “Komisioni Dre…