24-ore.com
Britney s’është më ‘single’
Britney Spears nuk është më ‘single’. Këngëtarja konfirmoi zërat që qarkullojnë për një romancë me shkrimtarin dhe producentin, Charlie Ebersol. 32-vjeçarja konfirmoi këto zëra për revistën “Extra”…