24-ore.com
Swank: Nuk kisha besim te vetja
Ka fituar dy çmime Oscar dhe është një nga aktoret më të kërkuara, por Hillary Swank thotë se asnjëherë nuk ka pasur besim te vetja, sidomos në fillimet e karrierës. Në një intervistë për revistën …