24-ore.com
Posta për ushtarakët-Ministria e Mbrojtjes, marrëveshje me Postën Shqiptare
Ministria e Mbrojtjes dhe Posta Shqiptare kanë nënshkruar sot një marrëveshje bashkëpunimi, e cila rrit transparencën dhe ofron shërbim të shpejtë e cilësor ndaj qytetarëve. Marrëveshja u nënshkrua…