24-ore.com
Cani prezanton buxhetin në Kuvend: 16 milionë dollarë kompensim për rritjen e energjisë
Ministri i Financave, Shkëlqim Cani prezantoi sot buxhetin e vitit 2015 dhe paketën fiskale në kuvend ku deklaroi se qeveria ka parashikuar 16 milion usd për kompensimin e shtresave në nevoje per r…