24-ore.com
Rama : Paketa për bujqësinë synon rritjen e prodhimit dhe eksportit
Kryeministri shqiptar, Edi Rama, deklaroi sot se paketa e re fiskale për bujqësinë synon të rrisë proshimin vendas, nëpërmjet mbështetjes ndaj fermerëve dhe krijimin e kushteve që ky prodhim të m…