24-ore.com
Shpend Ahmeti: Vendimi i UEFA-s, pasojë e “kosmopolitanëve”
Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka theksuar se me vendimin e fundit, që rezultati i ndeshjes së futbollit ndërmjet kombëtares së Serbisë dhe Shqipërisë të jetë 3:0 për Serbinë, UEF…