24-ore.com
Filmi “Piano” pjesëmarrës në 3 Festivale Ndërkombëtare
Filmi i shkurtër “Piano” gjatë muajit tetor dhe nëntor do të jetë pjesëmarrës në tri Festivale Ndërkombëtare, në Norvegji, Shqipëri dhe Turqi. Filmi me regji të Xhelal Halitit, producent Burim Hali…