24-ore.com
Ndryshime në kabinetin Rama, 2 zëvendësministre të reja te financat
Ndryshime të tjera kanë përfshirë kabinetin qeverisës të Edi Ramës. Fill pasi ish-zëvendësministri i Financave dhe Ekonomisë, Elton Haxhi dha dorëheqjen, me vendim qeverie, në vend të tij është emë…