24-ore.com
Thaçi në Berlin: Nëse s’e shfrytëzojmë interesimin e SHBA’së, mbesim vend i izoluar
Presidenti Hashim Thaçi ka folur pas nënshkrimit të letrave me Serbinë për ndërtimin e autostradës dhe të linjës hekurudhore që lidh Beogradin e Prishtinën. Thaci thotë se kjo con dy shtetet një ha…