24-ore.com
Ambasada amerikane në Berlin: Marrëveshjet e deritanishme Kosovë-Serbi lehtësojnë lëvizjen e njerëzve dhe mallrave
Me ndërmjetësimin e ambasadorit amerikan në Berlin, Richard Grenell, Kosova dhe Serbia sot janë pajtuar për arritjen marrëveshjes për hekurudhën Prishtinë-Beograd. Në ceremoninë e nënshkrimit të m…