24-ore.com
Kosova dhe Serbia nënshkruajnë marrëveshje për hekurudha e autostrada, me ndërmjetësimin e Grenell
Kosova dhe Serbia kanë nënshkruar sot në Mynih të Gjermanisë dy letra të shprehjes së interesit, atë për autostrada dhe atë për hekurudha përmes së cilave të dy vendet shprehin gatishmërinë për hap…