24-ore.com
Rama editorial për “Euractiv”: Mini-Shengeni nuk është ‘plani B’ i Ballkanit Perëndimor
Nga Edi Rama Ideja e një Shengeni rajonal përfshirës si dhe bashkëpunimi mes gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor, duke u mbështetur në katër liritë e Bashkimit Europian, nuk zëvendëson, por për…