24-ore.com
Sheqerinska: Anëtarësimi në NATO, do të ishte i pamundur pa ndryshimet e mëdha politike
Ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska deklaroi se anëtarësimi në NATO nuk do të ishte i mundur pa ndryshimet e mëdha politike që ndodhën në Maqedoninë e Veriut dhe se me anëtarësimin në NATO …