24-ore.com
Komisioni për Çështje Evropiane i dha dritë jeshile Ligjit për Prokurorinë Publike dhe Ligjit për Këshillin e Prokurorëve
Komisioni për Çështje Evropiane në Parlamentin e Maqedonise së Veriut i dha dritë jeshile Ligjit për Prokurorinë Publike dhe Ligjit për Këshillin e Prokurorëve. Komisioni dy ligjet në fjalë i dërgo…