24-ore.com
Urdhri i Ministrisë së Financave për emergjencën në Durrës, Tiranë e Lezhë
Ky është urdhri i Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë i nxjerrë më 2 dhjetor nga titullari i këtij institucioni, ministrja Anila Denaj mbi prioritetin e pagesave në Kushtet e gjendjes së shpallur…