24-ore.com
Venecia ende nën ujë, dëmet arrijnë shumën 1 miliard euro
Sheshi i Shën Markut në Venecia është përmbytur përsëri dhe mbyllur për publikun sot, pasi qyteti u godit nga një valë prej 150 centimetrash e lartë, niveli i tretë më i lartë i regjistruar ndonjëh…