24-ore.com
Ndeshja me Andorrën, policia publikon masat, ja rrugët që bllokohen
Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan ka marrë një sërë masash organizative për sigurimin e rendit dhe qetësisë publike, për zhvillimin sa më normal para, gjatë dhe deri në përfundim të ndeshjes ndë…