24-ore.com
Koloneli italian për shpëtimin e 11 vjeçarit shqiptar: Përpjekje e gjatë
“Në 28 dhjetor të vitit 2014 na është thënë që mamaja e Alvinit ishte larguar nga shtëpia së bashku me djalin për të shkuar në Siri. Na është dashur dhe kemi patur vetë dëshirën ta ndjekim nga afër…